PDA

View Full Version : Comboboxed again...



avsomeren
19 Aug 2009, 12:19 PM
Hi all,

I see you thinking, oh no, not the combobox value posting again. Well, tbh, yes...

While using the hiddenName config, my combo posts back it's idValue like it should when an item is manually selected from the combo list.

But, if my combo is loaded via form.load(), and submitted back to the server right after, the displayValue appears in my post values...again, if i change the combo's value and post back, it submits the id...

Anyone ever experienved this behaviour and found a fix?

Regards,

avsomeren

Animal
19 Aug 2009, 12:53 PM
If the setValue if called before the Combo' store is loaded, then the value field won't be available. It will just set the raw value.

avsomeren
19 Aug 2009, 12:56 PM
mmm, thats odd, because i load the store in a static var for reuse. So theoretically the store is always loaded before setValue...

Maybe it is the reference to that static store that is set too late...

Animal
19 Aug 2009, 12:58 PM
Hm.. No if it's staticallyt loaded from a hardcoded array, then the value will be available.

You'll have to debug

avsomeren
19 Aug 2009, 1:01 PM
Thanks for your input...

I'm having a gut feeling this is gonna be one of those long nights... ;)