PDA

View Full Version : Selecting rows in GridPanel question



dreamcaster
13 Sep 2009, 11:22 PM
Hello experts,

Is it possible to select multiple rows by dragging the mouse?

Thanks

aconran
14 Sep 2009, 11:36 AM
There is no out of the box support for dragselection in the Grid.

Take a look at the DragSelector provided with the DataView examples. You could extend this to the grid to implement the type of behavior that you arelooking for.

14 Sep 2009, 11:46 AM
That works as long as you never plan on using drag an drop with just a click :)

dreamcaster
14 Sep 2009, 7:09 PM
Thanks a lot :-)