PDA

View Full Version : rowspan in grid



harsha_velicheti
29 Sep 2009, 9:52 AM
Hi,
Is there a way to span rows in a girdpanel(similar to HTML table)?

TIA
Harsha

mrsunshine
29 Sep 2009, 10:01 AM
would goal do you want to reach with a rowspan?

afaik it's not possible. but you can group headers or let the row look like it is spaned by theming

harsha_velicheti
29 Sep 2009, 10:05 AM
would goal do you want to reach with a rowspan?

afaik it's not possible. but you can group headers or let the row look like it is spaned by theming
Thanks for the reply.
There are sets of rows in the grid which have same value for a column and requirement is to diaplay the same column once in the center(i.e if there are 5 rows then the 3rd row must contain data for the colum which is same for all the 5 rows).

Can you please tell me how can it be made to look like spanned by theming.


TIA.
Harsha

mrsunshine
29 Sep 2009, 10:11 AM
Thanks for the reply.
There are sets of rows in the grid which have same value for a column and requirement is to diaplay the same column once in the center(i.e if there are 5 rows then the 3rd row must contain data for the colum which is same for all the 5 rows).

Can you please tell me how can it be made to look like spanned by theming.


TIA.
Harsha

sorry i don't get it. :-? :-/
do you have a picture or wire frame which shows the behaviour. or explain it with a other example may be i understand it then. B)

harsha_velicheti
29 Sep 2009, 10:19 AM
sorry i don't get it. :-? :-/
do you have a picture or wire frame which shows the behaviour. or explain it with a other example may be i understand it then. B)
Please find below the pic.
http://www.extjs.com/forum/C:\span.jpg

mrsunshine
29 Sep 2009, 10:23 AM
Please find below the pic.
http://www.extjs.com/forum/C:%5Cspan.jpg
where? ;)