PDA

View Full Version : Hyperlink in Grid



deepakramana.r
21 Oct 2009, 2:58 AM
I want to render a hyperlink in a grid. can anyone give a sample code?

jay@moduscreate.com
21 Oct 2009, 3:06 AM
take a moment and look at the "array grid" example. Specifically the column renderers. You'll find your answer there.

mjlecomte
21 Oct 2009, 3:25 AM
You could also look at the Grid FAQ