PDA

View Full Version : Menu click



bkraut
30 Oct 2009, 7:39 AM
Hi,

I'm having blind nodes in my menu - not lists. How can I prevent if a user click on such a node, that a menu doesn't close?

Animal
30 Oct 2009, 7:49 AM
Terminology is important.

"blind nodes"?

bkraut
31 Oct 2009, 4:30 AM
Ok. I call blind node those that shouldn't have any action. So if I click on one nothing happens, execpt a sumbenu is opened.

Animal
31 Oct 2009, 4:46 AM
hideOnClick: false

But if there is a submenu, it should already do this.

bkraut
31 Oct 2009, 11:17 AM
Thx, Animal.