PDA

View Full Version : Combo Box typeahead problem



tBSTAR
11 Nov 2009, 1:41 PM
Hi,
If I type the numbers below faster, it doesn't select the problem record. I have to type very slowly. I am autoloading the store and declared the combo box store as local.
Any clues why it would be doing thing? And how to solve it?

http://i36.tinypic.com/2j42an4.jpg

Thanks

aw1zard2
11 Nov 2009, 2:07 PM
Change the typeaheaddelay.

tBSTAR
12 Nov 2009, 8:52 AM
Worked, thanks