PDA

View Full Version : Two buttons on fieldsets



dreamcaster
7 Feb 2010, 5:16 AM
Hello experts,

Is it possible to add two toggle buttons besides the legend of a fieldset? Is there any easy way to do that?

Thanks.

tobiu
7 Feb 2010, 6:12 AM
hi dreamcaster,

you can override the onRender - method of the fieldset. there is a part, where the checkblox is added into the dom. simply add a second control there and define, what should happen if you use it.

kind regards,
tobiu

dreamcaster
7 Feb 2010, 6:14 AM
tobiu,

Thanks for your response. I will try your suggestion. :)