PDA

View Full Version : Set columns and rows in a DataView



manuito
7 Feb 2010, 2:58 PM
Can I to set the number of rows and columns in a DataView??

Thanks.

evant
7 Feb 2010, 4:09 PM
Not for a DataView, because the template can be "free form". You might want to look at the ListView class.

Bucs
19 Nov 2010, 10:44 AM
Looking for a way to do columns as well but I don't see a ListView class in the API at all. Is there a class that will allow this in the framework?

Thanks Evan...