PDA

View Full Version : Works in IE but not Firefox?



jcleve
15 Apr 2010, 11:34 AM
I followed the steps on a simple extJS/MVC example (link below) and it works in IE, but not in Firefox. It's usually the other way around. Anyone have any idea why?

http://www.extjs.com/forum/showthread.php?63548-Populating-a-combo-with-ASP.NET-MVC&highlight=mvc

jcleve
15 Apr 2010, 11:51 AM
It doesn't work when running the mvc app through the built in web server, but does work when using IIS....incase anyone else wastes and hour on this.

colonial
27 Oct 2010, 11:20 AM
I got it to work for Firefox using VS Development Server but it's a hit or miss (data not showing up in the combo drop down) with IE8. I tried to use IIS as you said but now it won't even work in FF? Any thoughts?