PDA

View Full Version : [SOLVED] Dynamic addming/removing window header tools



pkli
5 May 2010, 1:57 AM
Hello,

Is it possible to dynamically add/remove tools in window header after window rendering ?


Thanks

Animal
5 May 2010, 2:14 AM
No, you will have to configure in the ones you are going to need, and then manage their visibility.

pkli
5 May 2010, 2:24 AM
Thanks animal.
I will use this way.