View Full Version : why isn't cycleButton in the Designer?

5 May 2010, 10:30 AM
Why isn't the cycleButton in the Designer? When you at ExtJs create a new component, how does it get imported into the Designer?

5 May 2010, 11:53 AM
tr888 -

We implement the necessary functionality for each component to live in the Designer and provide inline editing/code generation etc.

CycleButton will be coming in a future release.

6 May 2010, 3:43 AM
Will the needed changes be dynamically incorporated into the designer somewhat like a Firefox plug-in upgrade, or is it going to entail a reinstallation of the designer package?

6 May 2010, 7:03 AM
This type of change can be pushed out live over the wire.

You can see the last 9 releases since we've initially released the designer here:

Some things will require an installation for when we upgrade the container that the Designer 'lives' in.