Search Type: Posts; User: Gary Schlosberg

Page 1 of 5 1 2 3 4

Search: Search took 0.08 seconds.

  1. Looks like a slash (/) is a valid character in a fragment so you should be OK. In which browser are you seeing this issue?
  2. Glad you've found a way around this, and thanks for sharing it with the community.
  3. Glad to see you've gotten it worked out. Thanks for considerately posting the solution for others.
  4. Can you use textContent instead of nodeValue?
  5. Here's an example of a locking grid:
    http://docs.sencha.com/extjs/4.2.1/#!/example/build/KitchenSink/ext-theme-neptune/#locking-grid

    There's a 'Description' on the right side which might help...
  6. Looks like you were looking at this chart example as a guide.
    http://dev.sencha.com/deploy/ext-3.4.0/examples/chart/charts.html

    What happens when you try to run your chart? Any error messages in...
  7. Guessing you are using Ext JS 5.1.0. With which version of Cmd are you seeing this?
  8. Have you specified the toolkit in your app.json?


    "toolkit": "classic", // or modern
  9. Unfortunately, it looks like this is bug.
    http://www.sencha.com/forum/showthread.php?296586
  10. Yes, unfortunately percentage values are not supported at this time.
    http://www.sencha.com/forum/showthread.php?293983
  11. Glad to hear you're up and running again, and thanks for following up here so that others may benefit.
  12. Thanks for the report. Apologies if I'm being thick here, but I'm a bit confused here. Are you saying that EXTJS-16637 is not fixed? If not, best to comment on that thread:...
  13. Looks like you already found the existing discussion about this:
    http://www.sencha.com/forum/showthread.php?243418

    Generally, I would say that this is not possible. Did you try the suggestion on...
  14. I just tested with Windows 7, using IE9, Chrome 41 and Chrome 42, but I've not been able to recreate the issue anymore. Any suggestions for reproducing?
  15. Thanks for the report! I have opened a bug in our bug tracker.
  16. Good news. While this is indeed a bug, there is a simple workaround. You can set hideMode to 'offsets' on the grid panel. I've been unable to reproduce after setting that config. Hope that helps.
  17. Thanks for the report! I have opened a bug in our bug tracker.
  18. Apologies, I see it now -- I was neglecting to close the west panel. I'm able to see it on a Mac now as well.
    https://fiddle.sencha.com/#fiddle/lf8
  19. Thanks. I filed a bug, which one can track via the other thread.
    http://www.sencha.com/forum/showthread.php?299938
  20. Thanks for the report! I have opened a bug in our bug tracker.
  21. What version of Touch are you running? Sounds like this issue:
    https://www.sencha.com/forum/showthread.php?248221

    If so, there's a few overrides on the second page that I hope will help you.
  22. Thanks for the report! I have opened a bug in our bug tracker.
  23. This is a bug. Seems to have started in 5.1.0. I'll move this thread to the Bugs forum.
  24. What versions of Cmd, Touch and Cordova are you running? Anything interesting in the Cmd build log if you use the --debug flag?
  25. It's a feature. When you click on the button, you are expanding the panel, but when you click on the panel header, you are floating the panel, which is why it doesn't affect the center region. You...
Results 1 to 25 of 117
Page 1 of 5 1 2 3 4