Search:

Type: Posts; User: SDRidley

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. I just have to confirm that the rest of the team...

    I just have to confirm that the rest of the team have the issue resolved.

    Yes we are also in Auckland. In the CBD so not too far. I have always wondered if we could setup an NZ users group but...
  2. The current install of SA was a clean on. I...

    The current install of SA was a clean on. I removed all traces from Program Files and the user folder. I am also using Windows 10.

    Now for the strange bit. After creating a new project using a...
  3. Its possible. However the install of SA 4.1.1...

    Its possible.

    However the install of SA 4.1.1 I am using at the moment is a clean one and it still has the issue so not sure what could be wrong with it. Unless the project is damaged somehow.
  4. I gave up after 15 minutes

    I gave up after 15 minutes
  5. It would be nice if it worked but no joy. If I...

    It would be nice if it worked but no joy. If I try and open a project while I have an Internet connection it does not load. If I check Task Manager I can see a Java process using a lot of CPU.
  6. SA 4.1.1 has not fixed the issue for me. I still...

    SA 4.1.1 has not fixed the issue for me. I still have to clear use workaround #1 to open any projects.

    I have tried to install SA 4.1.1 on top of 4.1.0 and fully uninstall all version of SA and...
  7. I have managed to get the workaround going but to...

    I have managed to get the workaround going but to be blunt this is unacceptable. SA 4.10 now has two bugs that to me are blockers so how did they slip past QA? Also saying that they are fixed in...
Results 1 to 7 of 7