Search Type: Posts; User: Gary Schlosberg

Page 1 of 5 1 2 3 4

Search: Search took 0.22 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    2
    Have you seen this doc page?
    https://docs.sencha.com/architect/3/user_interface/application_styling.html
  2. This seems to be related to the maxHeight config. Without it, or with a 'height' set as well, the issue stops occurring.
  3. Thanks for the report! I have opened a bug in our bug tracker.
  4. Duplicate: https://www.sencha.com/forum/showthread.php?304562
  5. You might try posting your question to the LovCombo thread:
    https://www.sencha.com/forum/showthread.php?32692
  6. Thanks for the report. Can you please post a test case which reproduces this issue?https://fiddle.sencha.com/#home
  7. Have you tried the insetPadding config on the chart?
  8. The setValue() method is used to change the text value of the textarea. You can drop HTML in there, but it will not be rendered. You can use setValue() to change the value of the field to 'xyz',...
  9. Thanks for the report! I have opened a documentation bug in our bug tracker.
  10. Thanks for the report. I do see the issue you described, but it looks like it's been fixed already -- your test case behaves as expected when I test against a recent 5.1.2 nightly.
  11. Thanks for the report. Looking at the docs, the layout config is private, and it's the same for 5.x and 6.x. Unfortunately, I don't believe you can configure the a menu in the column layout.
  12. Thanks for the report and override! I have opened a bug in our bug tracker.
  13. Replies
    2
    Views
    3
    I'm not seeing anything at that link. Can you please post your code so we can see what might be happening?
  14. Nevermind, I see it now.

    Thanks for the report! I have opened a bug in our bug tracker.
  15. Thanks for the report. I'm not able to reproduce this. With which version of Windows are you seeing this? Can you detail the steps you are taking?
  16. Thanks for the report. Can you please post test case which reproduces this issue?
    https://fiddle.sencha.com/#home
  17. Thanks for the report. Looks like we're tracking that issue here:
    https://www.sencha.com/forum/showthread.php?293232
  18. Thanks for the report. The docs description for fireOnStart says that it defaults to false, as you experienced.


    Sorry, I couldn't find that. Can you point me at the part of the docs that says...
  19. Thanks for the report. I'm not able to reproduce this behavior. I tried using Firefox 40.0.2 with the link you posted, as well as with this Fiddle of the code, and the button text never disappears....
  20. How long does your survey take to complete?
  21. Thanks for the report. Are you able to recreate this issue in a test case?
    https://fiddle.sencha.com/#home

    With which version of IE are you seeing this?
  22. Glad to hear you got it working, and thanks for sharing the solution with the community.
  23. I don't know of a way to do this with configs, but you should be able to iterate over a store's records and add the tabs to the tabpanel as needed.
  24. Thanks for the report. Can you please post a test case which reproduces this itemselector issue?
    https://fiddle.sencha.com/#home
  25. Thanks for the report. This is a known issue which has been fixed in 5.1.2.
    https://www.sencha.com/forum/showthread.php?301099

    Your test case works using a 5.1.2 nightly.
Results 1 to 25 of 102
Page 1 of 5 1 2 3 4