Results 1 to 2 of 2

Thread: can't Preview Pictures in Projects & wraps " " around some elements in Components

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thank you for reporting this bug. We will make it our priority to review this report.
  1. #1

    Default can't Preview Pictures in Projects & wraps " " around some elements in Components

    I have a picture as logo, which I can see when I open the Designer, but when I Preview the Page, there is a small questionmark icon where there should have been the logo. Let me say that the picture is being given via an html tag

    (<img src=...>) etc, which was working before the last update.

    Also, I have an html tag in a Panel (as underlined text links) and it wraps the message around " " which dont leave even when i remove the extra " " the new Designer adds in the html element tags.

    If anyone knows how solve it let me know,

    Thank you in advance

  2. #2
    Sencha User jarrednicholls's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Frederick, MD
    Posts
    1,747

    Default

    Hi adhoul,

    I'll check into this and get back to you. Thanks!

Similar Threads

  1. Replies: 18
    Last Post: 5 Jul 2009, 10:02 AM
  2. Correct way to add "preview" panel in the tab
    By k_a_a in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 21 Mar 2008, 9:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •