Results 1 to 8 of 8

Thread: Windows 2003 SP2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Moscow
    Posts
    27

    Default Windows 2003 SP2

    Bug !
    version GXT 2.x not work in Windows Server 2003 R2 Standart Edition Service Pack 2
    and Internet Explorer 8 (ver 8.0.6001.18702)

    Ext JS 3.2 not work too ...


    see simple URL

    http://www.sencha.com/examples/#overview
    and
    http://www.sencha.com/deploy/dev/examples/

    not load /

    in the index page
    http://www.sencha.com/
    no menu and etc.

    I think that does not work on Internet Explorer under window server 200x.

    problem in Internet Explorer or in GXT (EXTJS) ?

  2. #2
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    13,976

    Default

    Maybe you have disabled javascript?

    But calling it a bug is simple wrong. Especially after your description

  3. #3

    Default

    I'm running GXT 2.1 on a Windows 2003 server without any issue. There is no link between GXT and the OS, but with the webserver

  4. #4
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    13,976

    Default

    I als just tested it on Windows 2003 server and i cannot reproduce this.

  5. #5
    Sencha User
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Moscow
    Posts
    27

    Default

    sven, sorry this is a bug in my head
    today is a very hot day, the brains melt.
    I forgot to include work with scripts in IE8

  6. #6
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    13,976

    Default

    No problem, i was more than 100% certain that this is not a bug in GXT

Similar Threads

  1. Mem leak GXT 1.2 + IE6 sp2
    By ktlili in forum Ext GWT: Bugs (1.x)
    Replies: 7
    Last Post: 5 Jan 2009, 12:07 PM
  2. Outlook 2003 style menu
    By saveriop in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 16 Jan 2008, 6:29 PM
  3. windows 2003 w/ citrix & IE6 - major ext performance iss
    By quinniee in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 20 Mar 2007, 7:41 AM
  4. no autotab created in IE 6, SP2
    By ilazarte in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 22 Jan 2007, 6:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •