Results 1 to 2 of 2

Thread: default button on formpanels

  1. #1
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Aug 2010
    Norderstedt, Germany
    Vote Rating

    Default default button on formpanels

    We've startet some basic ipad development with the sencha touch libraries and we've some questions about the api:

    is it possible to link an action button with the enter key? And is it possible to rename the screen keyboard enter key with the caption of the linked action key?

  2. #2
    Sencha - Ext JS Dev Team evant's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Sydney, Australia
    Vote Rating


    1) Yes, you can add key handlers onto objects.
    2) No, I don't believe so, unless you use a particular type of field (say, search).
    Evan Trimboli
    Twitter - @evantrimboli

Similar Threads

  1. How to send a FormPanel by a toolbar Button without knowing the FormPanels name
    By eXaminator in forum Sencha Touch 1.x: Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 6 Aug 2010, 1:40 AM
  2. Default Button
    By anolsi in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 4 Jun 2009, 6:30 AM
  3. Default button for a form
    By hongyuan in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 4 Jan 2008, 8:03 AM
  4. Default button
    By vlados in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 3 Jan 2008, 12:31 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts