Results 1 to 6 of 6

Thread: ext.data.store.filter [multiple filter options] its not working

    Thank you for reporting this bug. We will make it our priority to review this report.
  1. #1
    Ext User
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6
    Vote Rating
    0
      0  

    Default ext.data.store.filter [multiple filter options] its not working

    i used the configuration object, and the function parameters and they did nothing

    grid.store.filter('prop','value') [works]
    grid.store.filter([{property:'prop1',value:'some'},{property:'prop2',value:'other'}] [doesnt]

    i had to switch to

    grid.store.filterBy( function )

    as a work around.

  2. #2
    Sencha - Community Support Team Condor's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    24,246
    Vote Rating
    119
      0  

    Default

    1. Which Ext version are you using? Multiple filters is only supported on Ext 3.3.
    2. This filter performs a condition1 AND condition2 (did you expect OR?).

  3. #3
    Ext User
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    1: im using 3.0.0
    2: grid.store.filter('prop','value') makes a single condition, thats why i neded something to make 2+

    thanks for your reply, if not a bug, im glad i know why.

    im aware the solution is to update my extjs
    but that will require to validate the application itself and beyond that the custom extensions.

    its there a way to check the release wich supports one particular (member/metod/class/you name it).

  4. #4
    Sencha User
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    3
    Vote Rating
    0
      0  

    Default Multiple filter

    Condor please let me know how to do OR operation in multiple filter.

  5. #5
    Sencha Premium User wemerson.januario's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Goinia - GO, Brazil
    Posts
    645
    Vote Rating
    50
      0  

    Default

    i wanna know how multiple filter with OR operatior
    Wemerson Januario
    Site/Blog: http://wemersonjanuario.com.brFrom: Goinia, GO, Brazil
    Consulting Training and Web Development

  6. #6
    Sencha User
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    3
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    I got that working by using multiple if else conditions. That is once when the condition is true for data one column check you will return true and therby display that record. If condition fails continue with next column check, there by u can get to check all the columns..

Similar Threads

  1. Multiple store filters not working, array in filter neither.
    By kevinv1990 in forum Sencha Touch 1.x: Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 19 Nov 2010, 10:35 AM
  2. Help with Store multiple filter
    By nicosk in forum Ext 3.x: Help & Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 23 Jul 2010, 2:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •