Results 1 to 4 of 4

Thread: My 1st post - Trying to get the identification of the selected row (list of product)

  1. #1
    Ext User Caroline Alow's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    7
    Vote Rating
    0
      0  

    Default My 1st post - Trying to get the identification of the selected row (list of product)

    Hey boys, nice to meet you, a co-worker've recommended this website to solve troubles... I hope
    we can help each other... Let me introduce myself, this is Carol, 22, I am an internship at Walmart I love EXTjs however I must learn a lot before thinking to be expert like my manager hahaha...

    Look at:
    Inside of the code that has
    Code:
     
    if (gsm.hasSelection()){
    I put
    Code:
    Ext.getCmp('productsGrid).getStore().baseParams = {'productId' : Ext.getCmp('productIdField).getValue()}; //How productId know to get access of the Java Action class?
    Ext.getCmp(''What name I have to put on this?").getStore().reload();

    Kisses,

  2. #2
    Ext User matt617's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Washington, DC
    Posts
    32
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    getCmp gets a EXT Component. An invididual row is not an EXT component. It sounds like you want a grouping grid or some kind of product creator. there are examples of this on the EXT samples page.


    http://dev.sencha.com/deploy/dev/exa...id/totals.html

  3. #3
    Ext User Caroline Alow's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    7
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Hello dear,

    I did following now:

    Code:
    if (sm.hasSelection()){             
                          var holdValue = Ext.getCmp('personGrid').getSelectionModel().getSelected().get('personId');        
                          alert(holdValue );
    However instead of show the personId it should be sent to the Java Action... What EXT event would you recommend me, and why?

  4. #4
    Ext User Caroline Alow's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    7
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    I am using an event now but still not working, look:

    Code:
    Ext.getCmp('productForm').on("click", function(){
                              conn.request({
                                     url: 'url!method.action',
                                     params: {
                                         'productId': Ext.getCmp('productIdField').getValue()
                                     },
                              });
                        });

Similar Threads

  1. Selecting 1st row in grid after store loads..
    By abcdef in forum Ext 3.x: Help & Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 9 Jun 2010, 12:03 AM
  2. OT: Wicked way of displaying a product list
    By mankz in forum Community Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 18 Sep 2009, 4:56 AM
  3. Row Expander - expand 1st row by default
    By deanoj in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 13 Aug 2009, 8:12 AM
  4. Combo: disabling auto-select of 1st row
    By randomuser01 in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 8 Oct 2008, 1:48 PM
  5. product list
    By Isaac_cm in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 25 Sep 2007, 5:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •