Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 94

Thread: Site issues

  1. #21
    Sencha - Ext JS Dev Team mschwartz's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    San Diego, Peoples' Republic of California
    Posts
    2,061
    Vote Rating
    19
      0  

    Default

    On the what's new page, see attached image.

    Also settings page is kinda jacked.

    I'm sure it's being worked on, but thought I'd point it out.
    Attached Images Attached Images

  2. #22
    Sencha - Ext JS Dev Team mschwartz's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    San Diego, Peoples' Republic of California
    Posts
    2,061
    Vote Rating
    19
      0  

    Default

    d'oh

    In the manage attachments dialog, the sense of "insert inline" is backwards. If you click done, it does "insert inline" proper, if you click "insert inline" it doesn't insert the attachment inline.

  3. #23
    Sencha User renku's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Estonia
    Posts
    437
    Vote Rating
    17
      0  

    Default

    Quote Originally Posted by suzzer99 View Post
    I had to log in 3 times before it worked. Even though it said "Thank you for logging in suzzer99, redirecting you to..." Also a ton of other things are wonky.
    Yeah, me too.

    Finally I understood that the caching is just too heavy. It tried redirecting me back to the "Post Reply" page, but it took the page from cache, and the cached version said: "You are not logged in." Similar thing with all the other pages in forum. Every page I had visited before logging in, still contained the "log in" link at top. Only refreshing the page brought me the accurate logged-in version.

    Quote Originally Posted by davidkaneda View Post
    we've enabled caching throughout most of the main site, so it should start feeling snappier.
    I can really feel all that caching

  4. #24
    Sencha User aw1zard2's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    589
    Vote Rating
    32
      0  

    Default

    Download button for Ext JS only points to ext-3.3.0.zip not ext-3.3.1.zip

    http://www.sencha.com/products/extjs.../ext-js-3.3.0/

  5. #25
    Sencha User aw1zard2's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    589
    Vote Rating
    32
      0  

    Default

    Also the Time part of a topic in the forums is white text on the light blue background hard to see where the date is darker color.

  6. #26
    Sencha User aw1zard2's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    589
    Vote Rating
    32
      0  

    Default

    Quote Originally Posted by aw1zard2 View Post
    Also the Time part of a topic in the forums is white text on the light blue background hard to see where the date is darker color.
    forumbug.jpg

  7. #27
    Sencha User aw1zard2's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    589
    Vote Rating
    32
      0  

    Default

    Seems the logout link has been replaced with the Settings link up top cause if your logged in and then goto Products it shows the logout link but gives an error when trying to logout that way.

  8. #28
    Sencha Premium User
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    418
    Vote Rating
    239
      0  

    Default

    PLEASE fix the demos page. I liked the old demo browser, but now we're greated with Ext.ux.Lightbox is undefined.

    I really like the look of the new site and I really like Ext-JS, but it just doesn't look good for a great framework like this to have a JavaScript error on its demo page!

  9. #29
    Sencha User jayrobinson's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Palo Alto, California
    Posts
    194
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Worked on the Search results page yesterday. Should look a lot better.

  10. #30
    Sencha User jayrobinson's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Palo Alto, California
    Posts
    194
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Quote Originally Posted by aw1zard2 View Post
    Can you clear your cache and tell me if you're still getting that styling? If so, what page? Thanks.

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. GXT examples site and javadoc site down?
    By marrrck in forum Ext GWT: Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 29 Nov 2011, 1:32 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 3 Jun 2010, 10:53 AM
  3. Sup w/ the site?
    By jay@moduscreate.com in forum Community Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 19 Oct 2007, 7:33 AM
  4. Site Down for 24 Hours
    By Bobafart in forum Community Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 12 Feb 2007, 12:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •