Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Response lost from upload Ajax request to iframe if document.domain changed

    Thank you for reporting this bug. We will make it our priority to review this report.
  1. #11
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Spain
    Posts
    3
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Ok in my case the problem is SpringSecurity , so it's setting X-Frame-Options header to DENY by default.

    If I change this default value to SAMEORIGIN I can get the form response. In Spring Security xml config file:
    Code:
    <http>
       <headers>
                    <frame-options policy="SAMEORIGIN" />
      </headers>
    </http>
    Reference: http://docs.spring.io/spring-securit...-frame-options

  2. #12
    Sencha User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    103
    Vote Rating
    3
      0  

    Default

    In ExtJs5.x also i am facing same issue... Can any one give me the solution ?
    Dinesh GK

  3. #13
    Sencha Premium User wemerson.januario's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Goiânia - GO, Brazil
    Posts
    667
    Vote Rating
    50
      0  

    Default

    same problem for ext 6. any workaround
    Wemerson Januario
    Site/Blog: http://wemersonjanuario.com.br
    From: Goiânia, GO, Brazil
    Consultant, Training and Web Development

  4. #14
    Sencha Premium User
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    20
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    I faced this issue in 6.2.0

    I was able to to use this workaround successfully (Wilk's answer):
    http://stackoverflow.com/questions/2...s-origin-frame

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •