Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: There is debug popsup in firefox with window popup example. (firefox only)

    Thank you for reporting this bug. We will make it our priority to review this report.
  1. #1
    Ext JS Premium Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    224
    Vote Rating
    1
      0  

    Default There is debug popsup in firefox with window popup example. (firefox only)

    Just simply click the window demo page and try to open the window by clicking button in firefox 4.

    If you have firebug installed, you can notice that some error popup

    bodyCls is not defined
    You can disable/enable break notifications in panel's tab menu.

    http://dev.sencha.com/deploy/ext-4.0...ow/layout.html
    Last edited by rkim; 11 Jul 2011 at 12:34 PM. Reason: mistake..

  2. #2
    Sencha User edspencer's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Palo Alto, California
    Posts
    1,939
    Vote Rating
    11
      0  

    Default

    Currently we only claim support for FF3.6+ (see http://www.sencha.com/products/extjs/). We don't explicitly NOT support the earlier versions, but don't guarantee that they work flawlessly either
    Ext JS Senior Software Architect
    Personal Blog: http://edspencer.net
    Twitter: http://twitter.com/edspencer
    Github: http://github.com/edspencer

  3. #3
    Ext JS Premium Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    224
    Vote Rating
    1
      0  

    Default

    My mistake.. I meant firefox 4..

    Quote Originally Posted by edspencer View Post
    Currently we only claim support for FF3.6+ (see http://www.sencha.com/products/extjs/). We don't explicitly NOT support the earlier versions, but don't guarantee that they work flawlessly either

  4. #4
    Sencha User edspencer's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Palo Alto, California
    Posts
    1,939
    Vote Rating
    11
      0  

    Default

    Hmm seems ok to me...
    Ext JS Senior Software Architect
    Personal Blog: http://edspencer.net
    Twitter: http://twitter.com/edspencer
    Github: http://github.com/edspencer

  5. #5
    Ext JS Premium Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    224
    Vote Rating
    1
      0  

    Default

    It works fine without debugger on.. When I put debugger on...

    bodyCls is not defined
    You can disable/enable break notifications in panel's tab menu.


    evaluatedFn = function (values, parent, xindex, xcount) {return ["<div class=\"", values.baseCls === undefined ? "" : values.baseCls, "-body", this.applySubTemplate(0, values, parent, xindex, xcount), "", this.applySubTemplate(2, values, parent, xindex, xcount), "\"", this.applySubTemplate(3, values, parent, xindex, xcount), "></div>"].join("");};

  6. #6
    Sencha User edspencer's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Palo Alto, California
    Posts
    1,939
    Vote Rating
    11
      0  

    Default

    It's weird - works fine for me with console enabled or disabled... what exact version of Firefox and Firebug are you using?
    Ext JS Senior Software Architect
    Personal Blog: http://edspencer.net
    Twitter: http://twitter.com/edspencer
    Github: http://github.com/edspencer

  7. #7
    Ext JS Premium Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    224
    Vote Rating
    1
      0  

    Default

    I am using Version 4.0.1.. Firebug 1.7.0

  8. #8
    Sencha User edspencer's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Palo Alto, California
    Posts
    1,939
    Vote Rating
    11
      0  

    Default

    I just tried with 4.0.1 and 1.7.3 - no issues. Sounds like it might be down to the specific combination of things you're using...
    Ext JS Senior Software Architect
    Personal Blog: http://edspencer.net
    Twitter: http://twitter.com/edspencer
    Github: http://github.com/edspencer

  9. #9
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    110
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Hi

    We also see the exact same issues as descibed above on some machines but not on others. Ive spent a while trying to debug this but its incredibly ahrd to put my finger on exactly what is going wrong and why effects some developers at not others looking at the exact same code.

    Wold it be possible for one of the devs there to investigate this again please.

    Cheers

    Jon

  10. #10
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    3
    Vote Rating
    0
      0  

    Exclamation here's the error snapshot and url to see it

    The errors affecting other users too. I have firefox 5 and firebug 1.7.3. pls see attachment. it has a snapshot of the reported error and the url.
    Attached Images Attached Images

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •