Hybrid View

  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    25
    Vote Rating
    0
    Mac_J is on a distinguished road

      0  

    Default Put A Grid In ComboBox —— Magic GridCombo

    I'm not good at Ext enough now. so there must be some bugs and urgly code. sorry.
    But, I will keep improving it.
    Here is an online demo. http://www.boarsoft.com/javascript/gridCombo/
    I will build a jquery version later.

    demo1.jpg
    Last edited by Mac_J; 16 Jul 2011 at 7:45 AM. Reason: add a snapshot

  2. #2
    Sencha Premium Member ajaxvador's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    PARIS, FRANCE
    Posts
    211
    Vote Rating
    0
    ajaxvador is on a distinguished road

      0  

    Default

    +1 great plugin
    Vador

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    25
    Vote Rating
    0
    Mac_J is on a distinguished road

      0  

    Default Thank your reply

    Thank you encourage me. Any advice, I will really appreciate your help.

  4. #4
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    25
    Vote Rating
    0
    Mac_J is on a distinguished road

      0  

    Default A bug of Ext.selection.CheckboxModel?

    Does any one know this bug?
    when you click checkbox on the header to select all rows of grid. the "selectionchange" event does not triggered.

  5. #5
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    25
    Vote Rating
    0
    Mac_J is on a distinguished road

      0  

    Red face pickerAlign: 'bl'

    I use

    pickerAlign: 'bl'

    fixed the postion issue of Magic GridCombo when first open picker.

  6. #6
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    25
    Vote Rating
    0
    Mac_J is on a distinguished road

      0  

    Exclamation Updated to 1.1

    Magic GridComob was fixed and updated to 1.1.

    Support remote query for typeAhead and minChars.
    You can force it do query right now via press ENTER key.

    Two important bug was fixed:

    When use setValue() method before drop down picker, the selection status is incorrect.
    please see changes about syncSelection().

    multiSelect: true, work correctly now.
    please see changes about GridComboBoxList.initComponent()

  7. #7
    Sencha User
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    4
    Vote Rating
    0
    ghostzhang is on a distinguished road

      0  

    Default

    when update to extjs 5.1, I need this ...

  8. #8
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    1
    Vote Rating
    0
    boreyleang is on a distinguished road

      0  

    Default

    when click next paging , it is not remember query params , anyone know to to make it remember params store?

  9. #9
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    India
    Posts
    35
    Vote Rating
    13
    plunavat will become famous soon enough

      0  

    Default Combogrid for EXTJS6

    Hello,

    Great Feature...
    How to implement the same in EXTJS6

    Thanks & regards,
    Pranav C Lunavat

  10. #10
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    16
    Vote Rating
    1
    hbulens is on a distinguished road

      0  

    Default

    This is what I'm looking for, but it's not working in ExtJS 6.0.1. Perhaps the author can update this plugin?