Results 1 to 3 of 3

Thread: Application not launching in UIWebView

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    34
    Vote Rating
    0
      0  

    Default Answered: Application not launching in UIWebView

    I am developing my first Sencha Touch application. I started with the version 2 preview. My app.js script looks like this.

    Code:
    Ext.Loader.setConfig({ enabled: true });
    
    alert('flag 1');
    
    
    Ext.application({
        name: 'MyApp',
        
        launch: function() {
        	alert('launch');
        }
    });
    
    
    
    
    alert('flag 2');
    When accessing the app with Mobile Safari I get all three alerts. However, when accessing the app from a UIWebView embedded in a native application, only get two alerts. I do not get the alert in launch. It doesn't appear that the application object is getting created, or at least the launch function is getting called when the Sencha app is in a UIWebView.

  2. Disable viewport auto maximizing feature, like this:

    Code:
    Ext.application({
        viewport: {
            autoMaximize: false
        },
       ...
    });

  3. #2
    Sencha User Jacky Nguyen's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Palo Alto, California
    Posts
    469
    Answers
    24
    Vote Rating
    18
      0  

    Default

    Disable viewport auto maximizing feature, like this:

    Code:
    Ext.application({
        viewport: {
            autoMaximize: false
        },
       ...
    });
    Sencha Touch Lead Architect

  4. #3
    Sencha User
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    34
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Thanks, that fixed it.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •