Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 31

Thread: Create jsb - no output or file created (Win7 x64)

  1. #1
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Betelgeuse VII
    Posts
    96
    Vote Rating
    13
      0  

    Default Create jsb - no output or file created (Win7 x64)

    Hi there,

    I have an ASP.NET MVC web app which loads my extjs mvc app and I'm trying to create a jsb for deployment purposes using the Windows 2 beta on Windows 7 Enterprises 64-bit. I have installed the tools at C:\Program Files\.

    I host my application at a virtual path (/MyApp) so to get to the application the url is simply:

    Code:
    http://localhost:55169/MyApp/
    I tried the following command to create the jsb:

    Code:
    sencha create jsb -a http://localhost:55169/MyApp -p app.jsb3 -v
    No output is shown in the console window and no file is generated.

    I did try creating an "index.html" page at my application root (tested and works) then running:

    Code:
    sencha create jsb -a http://localhost:55169/MyApp/index.html -p app.jsb3 -v
    But had the same results. Any ideas what I may be doing wrong?

    Thanks.

  2. #2
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Paris, France
    Posts
    18
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Hello,

    I had same issue, I'm not sure 2.x sdk is ready for ExtJs.

    try old version of sdk 1.x, it's working with windows and do the job well.

  3. #3
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Betelgeuse VII
    Posts
    96
    Vote Rating
    13
      0  

    Default

    Thanks, getting better results with the earlier version.

  4. #4
    Sencha User aw1zard2's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    589
    Vote Rating
    32
      0  

    Default

    I got 2.0 beta working by installing it into the root of c:\. It isn't liking the c:\Program Files (x86) path. Even though Sencha SDK Tools 1+ had no issues with it. Make sure the install path has no spaces in it.

  5. #5
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Betelgeuse VII
    Posts
    96
    Vote Rating
    13
      0  

    Default

    Thanks for the response, I installed the 2.0 beta at:

    Code:
    C:\SenchaSDKTools-2.0.0-Beta
    and still had no output from the create jsb command.

  6. #6
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    9
    Vote Rating
    0
      0  

    Default me 2


  7. #7
    Sencha User aw1zard2's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    589
    Vote Rating
    32
      0  

    Default

    I didn't see any messages but the jsb3 file was created.

    How are you doing the command lines?

    I did this since I'm working with jsp's i cant use index.html.

    Code:
    sencha create jsb -a http://localhost:8080/myapp/myapp.jsp -p ./test2.jsb3
    And it made the jsb file for me. Also are you trying to do an Ext JS project or Sencha Touch?

    Also paste the script lines you have in your index.html.

  8. #8
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    1
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    i'm having the same problem also. Anyone got idea?

  9. #9
    Sencha Premium Member Fredric Berling's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Sweden
    Posts
    198
    Vote Rating
    17
      0  

    Default Same problem here.

    Using Win7 64 and installed without spaces.

    "sencha create jsb": No jsb created and no output on console. (except som blank rows)

    "sencha build": runs but fails on compression. Runs fine if i run ycompressor manually against the created temp-file.

  10. #10
    Sencha User aw1zard2's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    589
    Vote Rating
    32
      0  

    Default

    It is really touchy about how the html file is it is reading.
    I get no jsb file created when I use ext-all.js I have to use ext.js to get the jsb file created.

    So again if your having trouble post your html files in this link and I might be able to spot something.
    I even have it working with multiple apps.js files in 1 html file.
    It lists everything for one app.js then does the next.

    So just let me know.


Page 1 of 4 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •