Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 30

Thread: andriod application build native

  1. #11
    Sencha - Sr Software Engineer mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    39,556
    Answers
    3932
    Vote Rating
    1272
      0  

    Default

    Quote Originally Posted by pxnstck View Post
    That's great! Thanks very much for the quick reply.
    Is there anything known about when the next release will be?
    Whenever ST 2.0.2 comes out and there is not a public release date.
    Mitchell Simoens @LikelyMitch
    Sencha Inc, Senior Software Engineer
    ________________
    Learn BBCode and use it! Checkout the CODE tag!

    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS and Sencha Touch
    https://github.com/mitchellsimoens

  2. #12
    Sencha User
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    This is great news. Yeah it would help to know when we can have the patch because I would like to test it on Android soonest possible. Thanks.

  3. #13
    Sencha User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    23
    Vote Rating
    2
      0  

    Default

    *BUMP*

    I'm on Windows 7 and using SenchaSDKTools-2.0.0-beta3 with sencha-touch-2.0.1 SDK.

    packager.json contains:
    "androidAPILevel":"10",

    Expected result:
    "sencha app build native" should do:
    ""c:/android-sdk/tools/android" create project --target android-10 --name Citybars --activity STActivity --path "z:\citybars\build\native/" --package com.mycompany.myAppID"

    Actual result:
    "sencha app build native" does:
    ""c:/android-sdk/tools/android" create project --target android-7 --name Citybars --activity STActivity --path "z:\citybars\build\native/" --package com.mycompany.myAppID"
    (which will fail if you don't have C:\android-sdk\platforms\android-7 installed)

    This worked with SenchaSDKTools-2.0.0-Beta and sencha-touch-2.0.0.

    I want to use the new Version because there is a HOWTO somewhere which recommends the new Version if you are using Sencha Architect (and it's "Deploy" Button is not working).

    I can't believe deploying on any Android Platform is not a showstopper and a hotfix is not out after weeks...

    @mitchellsimoens: Are you sure this is an issue with sencha-touch-2.0.1? It seems to be an issue with SenchaSDKTools-2.0.0-beta3-windows.exe, as this seems to be the "binary package" which issues the wrong "--target android7" parameter.

  4. #14
    Sencha - Sr Software Engineer mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    39,556
    Answers
    3932
    Vote Rating
    1272
      0  

    Default

    The next release will resolve the target api level issue.
    Mitchell Simoens @LikelyMitch
    Sencha Inc, Senior Software Engineer
    ________________
    Learn BBCode and use it! Checkout the CODE tag!

    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS and Sencha Touch
    https://github.com/mitchellsimoens

  5. #15
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    40
    Answers
    1
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    I'm also stopped at this problem, I hope the bugfix will be published soon. I tried to create the android package with phonegap.Build, but the app gives a blank screen after loading.

  6. #16
    Sencha User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    3
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Is there a workaround until the next release?

  7. #17

  8. #18
    Sencha User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    7
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Great! Thanks very much.

  9. #19
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    40
    Answers
    1
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Hi voloshyn,

    I tried with the patch for mac, but running the sencha command now hangs (apparantly at stbuild) for the last 15 minutes, and probably forever:

    sencha package run androidPackage.json
    (ctrl-shift-t)
    load: 1.82 cmd: stbuild 3420 uninterruptable 0.43u 6.07s

    Note that I pressed ctrl-shift-t to open a new terminal tab (like on linux), but apparantly on mac this command shows something about the current process. This is why I concluded that it hangs on stbuild.

    Any ideas?

  10. #20
    Sencha User
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Coimbatore
    Posts
    103
    Answers
    4
    Vote Rating
    -1
      0  

    Default Target id is not vaild Issue

    Hi,

    I'm on Windows 7 and using SenchaSDKTools-2.0.0-beta3 with sencha-touch-2.0.1 SDK. It gives the target id issue.

    But if we do the build in sencha 2.0.0 SDK with stbuild patch file . this issue has not come and packaged very well .
    I have succeeded in sencha -touch-2.0.0 SDK with stbuild patch file for android native packaging.

    As before Mitchell said in thread :
    The api target was a bug and fixed for next release.

    I think this is purely api level isssue with sencha 2.0.1 SDK .


    Thanks,

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •