Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Thread: Can't update a production build

  1. #11
    Sencha User jep's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    862
    Vote Rating
    24
      0  

    Default

    Created a bug report:

    http://www.sencha.com/forum/showthre...MAJOR-PROBLEM)

    Note that I found the auto-update still worked in Chrome on android. Just not the stock browser or Dolphin. Haven't tried Chrome on iOS.

  2. #12
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Prague, Czech republic
    Posts
    4
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Same issue here

  3. #13
    Sencha User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    3
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Same issue here... on my PC I get the prompt and new ver... on android I get no prompt and no updated app.

    Has anyone got anything new to ad to this?

    -OG-

  4. #14
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    118
    Vote Rating
    5
      0  

    Default

    Is this fixed? Had to clear my cache on a 2.0.1.1 app to get the latest version of my app.

  5. #15
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    83
    Vote Rating
    11
      0  

    Default

    Hi guys,

    I'm using Sencha Touch 2.1.0-gpl and facing exactly the same issues...can anyone confirm this?
    And does anyone have a workaround or even a solution for this?

    Best regards,
    Schildi

  6. #16
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Figueres (Spain)
    Posts
    368
    Vote Rating
    5
      0  

    Default

    i'm using Sencha Touch 2.1.1-gpl, and i have the same problem.

    With IOS it works good, and refreshes new version app.
    With android nothing happens and always shows old webapp version

    Anyone has solved ?
    -------------------
    Manel Juarez

  7. #17
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Figueres (Spain)
    Posts
    368
    Vote Rating
    5
      0  

    Default

    Applying Jackie patch from from here. In my app with Sencha Touch 2.1.1 and Sencha command 3.0.0.230 (windows 7 32 bits), the situation is that this patch repairs the problem in Android 4 , but now the problem appears in IOS 6.
    I mean with the patch Android (good) IOS (fails), without the patch Android (fails) IOS (good)

    ?
    -------------------
    Manel Juarez

  8. #18
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    8
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Same issue, using 2.1.1 and Sencha Cmd v3.0.2.288

    Any resolution??

  9. #19
    Sencha User
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    3
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Issue present in ST 2.2 as well. I can confirm that Jackie's production.js fixes it on iOS 6 safari and desktop chrome.

  10. #20
    Sencha User
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    3
    Vote Rating
    0
      0  

    Default HELP NEEDED - Sencha touch 2.3 and sencha cmd 4.0.2.67 also have the same issue

    Jacky's fix was working well till we were on sencha touch 2.2 and sencha cmd 3.1. But after upgrading to sencha touch 2.3 and sencha cmd 4.0.2.67, with or without Jacky's fix the issue exists. The app.js and other app files in browser local storage just don't update when a new version of the app is pushed. Any ideas?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •