Page 5 of 20 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 41 to 50 of 195

Thread: SQLite Proxy for ST2 (advanced)

  1. #41
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    London, UK
    Posts
    587
    Vote Rating
    88
      0  

    Default

    That's very strange because I have no problem building the demo app, but can't build my own at all.

    Can anyone else say if they can build the demo app?

  2. #42
    Sencha - Services Team Stju's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Redwood city, California
    Posts
    292
    Vote Rating
    3
      0  

    Default

    I created my own test app using proxy and, yes, no build issues at all.

  3. #43
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    London, UK
    Posts
    587
    Vote Rating
    88
      0  

    Default

    Thanks stju, good to hear that! Would you mind just quickly trying if you can build the demo app? Cheers!

  4. #44
    Sencha - Services Team Stju's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Redwood city, California
    Posts
    292
    Vote Rating
    3
      0  

    Default

    Ok, tried, it failed.
    So you need to comment out line 76 in app.json file stating: "resources/images",
    then it builds and runs correctly.

  5. #45
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    London, UK
    Posts
    587
    Vote Rating
    88
      0  

    Default

    This is so strange because it works fine for me without doing that.

    So I can do it fine, stju needs to comment out a line in app.json (presumably the error message wasn't related to a dom 18 exception?) and gcw07 gets the exception.

    And then when I try to compile my other app, I get the exception. Aggh...

  6. #46
    Sencha User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    7
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    can we use store hasmany table relation ?

  7. #47
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    London, UK
    Posts
    587
    Vote Rating
    88
      0  

    Default

    I'm still baffled but some progress!

    Whether or not the dom exception 18 is raised is entirely dependent on the name of the database.

    For some reason, on my machine, any app I try to build where the database name is "sqlitedemo", I have no issues whatsoever. Any other name and it raises the exception.

    No idea why; there's no difference between sqlitedemo and any other database names, completely baffles me.

  8. #48
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    London, UK
    Posts
    587
    Vote Rating
    88
      0  

    Default

    Quote Originally Posted by caretta View Post
    can we use store hasmany table relation ?
    No, sorry. But then, you can't do that with localstorage proxy either.

    My substitute is to have a getChildStore method on the model which creates and returns a new store with the owned records contained. You can use the remoteFilter config of the store and the proxy will do an sql search just for the records that match the filter defined on the store's config.

  9. #49
    Sencha User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    7
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    i m using with no problem. I have database and tables. But i found a bug. i used ListPaging plugin and not showing correctly. i think store.totalCount always get 0.

  10. #50
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    London, UK
    Posts
    587
    Vote Rating
    88
      0  

    Default

    I always use store.getCount() and have never had any issues with that - it's always been accurate. Do you get the same issue if you change the proxy to localstorage?

Page 5 of 20 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •