Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Deploy project says that SDKTool v2 installed: false, but SDK is installed and works

  1. #11
    Sencha Premium Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Guatemala, Central America
    Posts
    1,526
    Vote Rating
    347
      0  

    Default

    I tried from OSX machine and worked like a charm!

    Defenitely I will have to get an OSX machine!
    UI: Sencha Architect 3.x / ExtJS 4 - 6
    Server side: JEE / EJB 3.x / CDI / JPA 2.x/ JAX-RS / JasperReports
    Application Server: Glassfish / WildFly
    Databases: Oracle / DB2 / MySQL / Firebird

    If you like my answer please vote!

  2. #12
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Hi,

    I installed SenchaSDKTools-2.0.0-beta3-osx on osx. I configured SDK tools V2 path in sencha architect but I dont see "Simulate" and "Package" enabled. Only "Copy" is enabled. Is there any other configuration that needs to be done. I tried restarting Sencha Architect and laptop as well but no luck. Any help would be much appreciated.

    Thanks.

  3. #13
    Sencha User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    22
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Great to know it works as expected in OSX.

    I have done some further testing and lodged a bug report for vista and ubuntu
    http://www.sencha.com/forum/showthre...sta-and-Ubuntu

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •