Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 42

Thread: Sencha Architect 2 Trial Version on OSX -- "A communication error has occurred"

  1. #11
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Zurich, Switzerland
    Posts
    9
    Vote Rating
    0
      0  

    Default patience :-)

    the problem seems to persist for quiet some time, i think you should not give up to quickly, the software is for sure worth waiting (at least that is what i hope) its just their registration policy that sucks the rest looks promising ... hang in there ;-) i am sure some one will hear us whining some day :-)

  2. #12
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    3
    Vote Rating
    0
      0  

    Default Wining here!! Still can't download trial version.

    I guess I won't give up just yet, but I'm not a very patient person, lol. I hope they resolve this issue soon.

  3. #13
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Zurich, Switzerland
    Posts
    9
    Vote Rating
    0
      0  

    Default :-) world record

    i an whining because its sad that a software registration screen becomes a showblocker ...
    but be assured, i am not very patient either ;-) lets see ...

  4. #14
    Sencha User aconran's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9,487
    Vote Rating
    146
      0  

    Default

    We had a server outage this morning. Could you please try again and see if this is still an issue for you? If so, could you please provide as much details about your environment as possible.

    Thanks,
    Aaron Conran
    @aconran

  5. #15
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    30
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    I am still having issues loggin in I get the error "a communications error has occurred"

  6. #16
    Sencha User aconran's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9,487
    Vote Rating
    146
      0  

    Default

    sogorman - what platform? are you using a proxy? are you registering sencha architect?
    Aaron Conran
    @aconran

  7. #17
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    21
    Vote Rating
    1
      0  

    Default

    I am also registering Sencha Architect. I am not going through a proxy. OS X Lion. I do not have personal firewall activated. I am behind a router with distributed IP Addresses, so if you are trying to make some sort of inbound connection, I suppose that could be problematic.

  8. #18
    Sencha User aconran's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9,487
    Vote Rating
    146
      0  

    Default

    Quote Originally Posted by bgeiger View Post
    I am also registering Sencha Architect. I am not going through a proxy. OS X Lion. I do not have personal firewall activated. I am behind a router with distributed IP Addresses, so if you are trying to make some sort of inbound connection, I suppose that could be problematic.
    We're not. It's simply an https request.
    Aaron Conran
    @aconran

  9. #19
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    21
    Vote Rating
    1
      0  

    Default

    Okay. There's nothing filtering our outbound network connections, and I do HTTPS externally all day long, so I don't believe it's on my end.

  10. #20
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1
    Vote Rating
    0
      0  

    Default Any news ????

    Any update ?
    Anyone actually made this work yet ?

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •