Results 1 to 10 of 18

Thread: Production build is not working

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    108
    Answers
    4
    Vote Rating
    1
      0  

    Default Answered: Production build is not working

    Hello everyone. I have a problem that I hope someone can help me with.

    My web app works great when I use 'sencha app build testing', but when I use 'sencha app build production' it does not. When I load it to my server and view it, all I get is a blank white screen. So I took a look at it in Chrome and here is what I found in the console:

    Creating Application Cache with manifest http://(myactualsite)/cache.manifest
    Application Cache Checking event
    Application Cache Downloading event
    Application Cache Progress event (0 of 1) http://(myactualsite)/index.html
    [COLOR=red !important]Failed to load resource [/COLOR]http://(myactualsite)/app.json?1339767731650
    Application Cache Progress event (1 of 1)
    Application Cache Cached event

    I have no idea where it is getting the numbers after app.json.

    So, I noticed that in my index.html that script src was 'sdk/microloader/development.js'. I changed development.js to production.js, but when I try to run the build I get the following errors:

    [ERROR] TypeError: 'undefined' is not a function

    phantom.js://webpage.evaluate():7
    phantom.js://webpage.evaluate():1
    c:\inetpub\wwwroot\(my path)\sdk\command\vendor\phantomjs\dependencies.js:36
    Timeout waiting for the application to finish loading
    [ERROR] Failed loading your application from 'http://localhost/(my path)/index.html

    I have no idea how to resolve this. Any help would be greatly appreciated.

    Thanks,
    Paul

  2. Well, some how I finally got the production build to work. I did some various cleanup on some files and now it works. I wish I knew what made it work so it could help someone else.

  3. #2
    Sencha - Sr Software Engineer mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    39,326
    Answers
    3884
    Vote Rating
    1297
      0  

    Default

    Are you running it on a webserver? If so is that server IIS? If so do you have a mime type for json files?
    Mitchell Simoens @LikelyMitch
    Sencha Inc, Senior Software Engineer
    ________________
    Learn BBCode and use it!

    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  4. #3
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    108
    Answers
    4
    Vote Rating
    1
      0  

    Default

    Thanks for your reply Mitchell. I am running it on a webserver with IIS, and I do have the mime type for json files. It works pefecty fine with the testing build, just not the production build.

  5. #4
    Sencha - Sr Software Engineer mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    39,326
    Answers
    3884
    Vote Rating
    1297
      0  

    Default

    Ok. Any errors in the console? Maybe the logger bug?
    Mitchell Simoens @LikelyMitch
    Sencha Inc, Senior Software Engineer
    ________________
    Learn BBCode and use it!

    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  6. #5
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    108
    Answers
    4
    Vote Rating
    1
      0  

    Default

    This is the error that I see in the cosole. I am not sure what the logger bug is.

    [ERROR] TypeError: 'undefined' is not a function

    phantom.js://webpage.evaluate():7
    phantom.js://webpage.evaluate():1
    c:\inetpub\wwwroot\(my path)\sdk\command\vendor\phantomjs\dependencies.js:36
    Timeout waiting for the application to finish loading
    [ERROR] Failed loading your application from 'http://localhost/(my path)/index.html

  7. #6
    Sencha - Sr Software Engineer mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    39,326
    Answers
    3884
    Vote Rating
    1297
      0  

    Default

    That's not the logger bug. You have a JS error somewhere that you need to find. Are you using the new keyword anywhere?
    Mitchell Simoens @LikelyMitch
    Sencha Inc, Senior Software Engineer
    ________________
    Learn BBCode and use it!

    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •