Results 1 to 8 of 8

Thread: ComboBox.listConfig.loadingText text is not working from Ext4.1

    Looks like we can't reproduce the issue or there's a problem in the test case provided.
  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    25
    Vote Rating
    2
      0  

    Default ComboBox.listConfig.loadingText text is not working from Ext4.1

    REQUIRED INFORMATION


    Ext version tested:
    • Ext 4.1

    Browser versions tested against:
    • all browsers

    DOCTYPE tested against:
    ---

    Description:
    All my remote combos have two parameters in listConfig object: loadingText anf emptyText. After a click on the combo trigger I can't see the loadingText value. Instead of this I see emptyText value only. Once data is loaded, the emptyText value disappears and combo list is correctly expanded.
    When I don't define the emptyText value, just 2px line is shown. The same situation happens: once data is loaded, the 2px line disappears and combo list is correctly expanded.

    I've tried examples published under Extjs 4.0 and ExtJS 4.1 and I detected the same problem.
    (working, loading message is visible)
    http://dev.sencha.com/deploy/ext-4.0.0/examples/form/forum-search.html
    (not working, loading message is missing)
    http://dev.sencha.com/deploy/ext-4.1...um-search.html

    Steps to reproduce the problem:
    • see the official examples from the description part

    The result that was expected:
    • loadingText is shown until data are not loaded from server

    The result that occurs instead:
    • emptyText shown instead, when defined
    • 2px line is shown, when emptyText not defined

    Test Case:
    ---

    HELPFUL INFORMATION
    ---

    Thanks for a patch!
    Best regards
    qwx

  2. #2
    Sencha - Ext JS Dev Team evant's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    18,438
    Vote Rating
    859
      0  

    Default

    We have this corrected for the 4.1.1 release, it should be out shortly.
    Evan Trimboli
    Sencha Developer
    Twitter - @evantrimboli
    Don't be afraid of the source code!

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    25
    Vote Rating
    2
      0  

    Default

    I like such answers! Thanks!

  4. #4
    Sencha User
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    36
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    I can confirm that this bug is not fixed in 4.1.1. At least not when loading a store dynamically.

  5. #5
    Sencha User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    103
    Vote Rating
    3
      0  

    Default

    Hi...
    I am facing the same problem.Any fix for this issue...

  6. #6
    Sencha User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    5
    Vote Rating
    1
      0  

    Default

    this topic is marked as "can't reproduce", but i can reproduce the problem just by going to the 2 links posted in the first post.
    The only difficulty is that first link is somewhat broken: the text is right but the underneath URL is wrong.
    By going to the right url you can see that "loadingText" is actually ignored only for 4.1 and not for 4.0

  7. #7
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    6
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Having this problem as well. Can we please get this reopened? The links provided clearly indicate the problem exists. (The first link is displaying correctly, but the link itself is wrong It should be http://dev.sencha.com/deploy/ext-4.0...um-search.html).

  8. #8

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •