Results 1 to 5 of 5

Thread: Problems with button size in Firefox

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    40
    Vote Rating
    0
      0  

    Default Problems with button size in Firefox

    Hello

    I'm trying to add some buttons in a toolbar, but the width of the toolbar isnt static. I have a toolbar object like this:
    Code:
    bbar : {
    items : btns
    }
    The var btns is a simple array like this : [{xtype : 'button', text: 'Teste 1'}, '->', {xtype : 'button', text: 'Teste 1'}]


    The problem is the size of the last button, "Teste 2". This button is wrong, just a little peace of the button is showed. If I assign the width value for the toolbar or buttons its ok and all is showed correct.

  2. #2
    Sencha - Support Team scottmartin's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Houston, Tx
    Posts
    9,390
    Vote Rating
    498
      0  

    Default

    Can you provide a small test case and a screen of what you see?

    Regards,
    Scott.

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    40
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    I tried to upload an image, but its no possible. How can I upload an image here?


    Tks!

  4. #4
    Sencha - Support Team scottmartin's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Houston, Tx
    Posts
    9,390
    Vote Rating
    498
      0  

    Default

    In the editor, there is a image icon to allow you to select locale files.

    Scott.

  5. #5
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    40
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    I tried to use this icon. I selected a file format jpg, size 7.1 kb, but when I upload show this message:

    407 [IOErrorEvent type="ioError" buble=false cancelable=false eventPhase=2 text="Error #2038"]

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •