Results 1 to 3 of 3

Thread: app in IE goes blank

    This issue duplicates another issue.
  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    2
    Vote Rating
    0
      0  

    Default app in IE goes blank

    Issue: app in IE goes blank when ID is given to panels and containers
    Secha Architect 2

    I have been working on bulding my app in Architect 2 and things been going smoothly but now I realized that the page will show blank in IE. After many hours of investigation I found out that giving custom "id"s to panels and containers cause the IE to not show the app and only show a blank page; whereas all other browsers show the app just fine.

    I was wondering if anyone else has experience the same issue.?
    any comments appreciated,

  2. #2
    Sencha User Phil.Strong's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Olney, MD
    Posts
    1,953
    Vote Rating
    65
      0  

    Default

    Can you give an example of code generated by Architect that's not working? What version of the framework are yo using. More information needed.
    Phil Strong
    @philstrong

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    2
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Thanks for the quick reply,
    I'm using version 4.07 and for the sample code, is there an email that I can send it to privately ?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •