Results 1 to 6 of 6

Thread: [android]3.0.0.181 build apk ok but

    Success! Looks like we've fixed this one. According to our records the fix was applied for SDKTOOLS-186 in 3.0.0.230.
  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    177
    Vote Rating
    9
      0  

    Default [android]3.0.0.181 build apk ok but

    Hi,

    I can build my apks and sign them, thing is, I don't know how to debug them

    Could soemone help me and tell me where I should add console.error in my code ?

    Should I create a special js file and add it in my index.html ? should I add this directly in my Main.js ?

    If I'm right I can then debug my application with adb, and just looking for console log

    thanks
    Last edited by huberte; 30 Sep 2012 at 7:20 PM. Reason: typo

  2. #2
    Sencha - Ext JS Dev Team dongryphon's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Kansas
    Posts
    1,711
    Vote Rating
    245
      0  

    Default

    Good to hear the build is working

    You probably want to ask for suggestions on debugging your mobile app in the Sencha Touch forum ... to get more eyes on your question.
    Don Griffin
    Director of Engineering - Frameworks (Ext JS / Sencha Touch)

    Check the docs. Learn how to (properly) report a framework issue and a Sencha Cmd issue

    "Use the source, Luke!"

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    177
    Vote Rating
    9
      0  

    Default

    Quote Originally Posted by dongryphon View Post
    Good to hear the build is working
    No to fast the app is working when put on a server, when build it hangs....

    but

    Quote Originally Posted by dongryphon View Post
    You probably want to ask for suggestions on debugging your mobile app in the Sencha Touch forum ... to get more eyes on your question.
    You're right, I'll ask there, and will come back

  4. #4
    Sencha - Ext JS Dev Team dongryphon's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Kansas
    Posts
    1,711
    Vote Rating
    245
      0  

    Default

    We are looking to add a switch to the build to do only the build and not the test run which is probably what is causing issues on the build server.
    Don Griffin
    Director of Engineering - Frameworks (Ext JS / Sencha Touch)

    Check the docs. Learn how to (properly) report a framework issue and a Sencha Cmd issue

    "Use the source, Luke!"

  5. #5
    Sencha - Ext JS Dev Team dongryphon's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Kansas
    Posts
    1,711
    Vote Rating
    245
      0  

    Default

    Thanks for the report! I have opened a bug in our bug tracker.

  6. #6
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    177
    Vote Rating
    9
      0  

    Default

    Fixed with the latest cmd.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •