Results 1 to 10 of 15

Thread: [3.0.0.201] Fails generating checksum for appCache item

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Success! Looks like we've fixed this one. According to our records the fix was applied for SDKTOOLS-222 in 3.0.1.
  1. #1
    Ext JS Premium Member Steffen Hiller's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    786
    Vote Rating
    36
      0  

    Default [3.0.0.201] Fails generating checksum for appCache item

    I have a png file added to the app.json appCache object:

    Code:
        "appCache": {
            /**
             * List of items in the CACHE MANIFEST section
             */
            "cache": [
                "index.html",
                "images/my-image.png"
            ],
    This worked in previous sencha cmd versions, but now it throws an error:

    Code:
    [DEBUG]		generating new built index.html
    [INFO ]		Embedded microloader into index.html
    [INFO ]		Generating appcache
    [INFO ]		Generating checksum for appCache item: index.html
    [INFO ]		Generating checksum for appCache item: images/my-image.png
    [ERROR]		BUILD FAILED
    [ERROR]		com.sencha.exceptions.BasicException: The following error occurred while executing this line:
    [ERROR]		/Users/shiller/Work/myapp/.sencha/app/build-impl.xml:120: javax.script.ScriptException: sun.org.mozilla.javascript.internal.WrappedException: Wrapped com.sencha.exceptions.BasicException: failed calculating SHA-1 hash (<Unknown source>#619) in <Unknown source> at line number 619
    [ERROR]			at com.sencha.exceptions.BasicException.wrap(BasicException.java:43)
    Removing the image from the app.json file allows the build process to run without errors.

    (I'm using ST 2.1 RC2)

  2. #2
    Sencha - Sr Software Engineer mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    39,553
    Vote Rating
    1272
      0  

    Default

    First you would need to add images to the resources array so it's copied over but even then it fails.
    Mitchell Simoens @LikelyMitch
    Sencha Inc, Senior Software Engineer
    ________________
    Learn BBCode and use it! Checkout the CODE tag!

    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS and Sencha Touch
    https://github.com/mitchellsimoens

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    26
    Vote Rating
    2
      0  

    Default

    I'm still having this issue with ST2.1 final. Is there a workaround to properly build the app?

  4. #4
    Sencha - Sr Software Engineer mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    39,553
    Vote Rating
    1272
      0  

    Default

    Quote Originally Posted by rando View Post
    I'm still having this issue with ST2.1 final. Is there a workaround to properly build the app?
    This bug is still marked as OPEN so it's not surprising it's still an issue.
    Mitchell Simoens @LikelyMitch
    Sencha Inc, Senior Software Engineer
    ________________
    Learn BBCode and use it! Checkout the CODE tag!

    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS and Sencha Touch
    https://github.com/mitchellsimoens

  5. #5
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    26
    Vote Rating
    2
      0  

    Default

    Well this kind of not cool for a GA. Any possible workaround?

  6. #6
    Sencha - Ext JS Dev Team dongryphon's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Kansas
    Posts
    1,724
    Vote Rating
    248
      0  

    Default

    Can you include the complete debug output you are getting?

    Thanks!
    Don Griffin
    Director of Engineering - Frameworks (Ext JS / Sencha Touch)

    Check the docs. Learn how to (properly) report a framework issue and a Sencha Cmd issue

    "Use the source, Luke!"

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •