Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Thread: No fullscreen on iPhone5

  1. #11
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    137
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    I tried this the other day with no luck. Is this a solution for native apps or just web apps?

    Any other app.js or packager.json settings needed? My native app still displays the letterbox style...

    Thanks!

  2. #12
    Touch Premium Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Firenze, Italia
    Posts
    166
    Answers
    1
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    I've the same problem!

  3. #13
    Touch Premium Member hotdp's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    604
    Answers
    8
    Vote Rating
    14
      0  

    Default

    I had the same problem, but after upgrading to 2.1 it was gone and worked just fint on iPhone5.

  4. #14
    Touch Premium Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Firenze, Italia
    Posts
    166
    Answers
    1
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Hi hotdb, I have tried with 2.1 but doesn't work. Have you modified some others files?

    Thanks
    stefano

  5. #15
    Touch Premium Member hotdp's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    604
    Answers
    8
    Vote Rating
    14
      0  

    Default

    Nope, only upgraded and it solved the problem.

  6. #16
    Sencha Premium Member svenna's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Oslo,Norway
    Posts
    646
    Answers
    7
    Vote Rating
    40
      0  

    Default

    I have this problem now. Never tried on iPhone5 before but just upgraded to touch 2.2 GA and need new screen shots for AppStore
    Sven Tore Iversen

  7. #17
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Pakistan
    Posts
    90
    Answers
    3
    Vote Rating
    3
      0  

    Default

    @svenna
    you can solve this by upgrading to touch latest version or it can also be done by adding iphone 5 screen size splash to your xcode project .

  8. #18
    Sencha Premium Member svenna's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Oslo,Norway
    Posts
    646
    Answers
    7
    Vote Rating
    40
      0  

    Default

    Thanks for the reply.

    However I don't have an xcode project, but I've added the image to the resource folder and to app.js

    I'm using the latest Touch (afaik) 2.2.0 released on the blog April 15th (not yet released on the support pages..)

    edit: Also tried a new default generated application, with the same issue. Using Cmd 3.1.1.274 and touch 2.2.0 GA
    Sven Tore Iversen

  9. #19
    Sencha Premium Member svenna's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Oslo,Norway
    Posts
    646
    Answers
    7
    Vote Rating
    40
      1  

    Default

    I guess I've miss read the workaround. I had added the 640x1096 image to resources/startup/640x1096.png based on a forum post, but now found this bug (still open)
    http://www.sencha.com/forum/showthre...172#post958172


    After adding a 640x1136 image to resources/loading/Default-568h@2x.png the build is working

    Since the bug is open, and I've just tested this on 2.2 I guess upgrading does not help, yet.
    Sven Tore Iversen

  10. #20
    Sencha User
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    45
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Same problem with 2.3.0 beta

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •