Results 1 to 7 of 7

Thread: Architect 2.1.0 build 676 remove from splitter xtype

    Success! Looks like we've fixed this one. According to our records the fix was applied for DSGNR-2658 in a recent build.
  1. #1
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    6
    Vote Rating
    1
      0  

    Default Architect 2.1.0 build 676 remove from splitter xtype

    Hi, I`m upgrade to new version of architect and when open my project architect remove from my code xtype: 'splitter' from splitter. Code sample

    previous:
    {
    xtype: 'splitter',
    id: 'lp_search_lp_results_splitter',
    defaultSplitMax: 700,
    defaultSplitMin: 200
    },

    after upgrade:
    {
    id: 'lp_search_lp_results_splitter',
    defaultSplitMax: 700,
    defaultSplitMin: 200
    }

    Jaroslav Hurdes

  2. #2
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    5
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Architect Build tested:
    • Build: 676

    Project Type:
    • Ext Js 4.1.x

    Description:
    • We found the same problem. The config items show up when set to a values other than default. It's just the xtype: 'splitter' line that is missing. Without the xtype the config items really don't mean anything.

    Steps to reproduce the problem:
    • Create a new Ext Js 4.1.x project
    • Add viewport and panel, splitter then panel
    • Look at code - xtype: splitter is missing

    The result that was expected:
    • The xtype: 'splitter' should be in the empty {} between the two panels

    The result that occurs instead:
    • empty {} where the xtype: 'splitter' should be

    HELPFUL INFORMATION


    Screenshot, Project, or Video:

    Possible fix:
    • Work around until fix: We did find that if we promoted the splitter to a class then it works. Hope they fix this soon because splitter classes is taking promoting to classes just a tad too far, unless you plan on using the same splitter configuration over and over again which we don't.

    Operating System:
    • Windows 7
    Edit: put in the debug report form.
    Edit: uploaded screen shot

  3. #3
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    6
    Vote Rating
    1
      0  

    Default Workaround

    My simple workaroun is:
    1, set id on the splitter: id: splitter_id.
    2, after publishing replace id with xtype: splitter, id: splitter_id


  4. #4
    Sencha User aconran's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9,487
    Vote Rating
    146
      0  

    Default

    Thanks for the report! I have opened a bug in our bug tracker.

  5. #5
    Sencha Premium User
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Farmers Branch, TX
    Posts
    49
    Vote Rating
    1
      0  

    Default Any updates?

    Do you know when this fix will be released to the masses? It is quite annoying to have to manually update your js files.

    Thanks,
    John

  6. #6
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    6
    Vote Rating
    0
      0  

    Default When will this fix be deployed live?

    I'm using Architect 2.1.0 build 678 which still has this bug. What does:


    According to our records the fix was applied for DSGNR-2658 in Sprint 34.


    translate to as far as when this will be deployed live?

  7. #7
    Sencha User aconran's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9,487
    Vote Rating
    146
      0  

    Default

    It will be available in Architect 2.2.
    Aaron Conran
    @aconran

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •