Hybrid View

  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Germany
    Posts
    56
    Vote Rating
    1
    Answers
    2
    DetBerlin is on a distinguished road

      0  

    Default Unanswered: set emptyrow true

    My asked

    the grid has a height of 300 pixels
    my data from the db fill only half of the grid.
    Now I want the rest of the amount is made up of the grid
    with empty lines like that?

  2. #2
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Germany
    Posts
    56
    Vote Rating
    1
    Answers
    2
    DetBerlin is on a distinguished road

      0  

    Default

    The grid should look like this


    grid.png




    and not


    gridfalsch.png

  3. #3
    Sencha User dawesi's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Melbourne, Australia (aka GMT+10)
    Posts
    1,091
    Vote Rating
    57
    Answers
    25
    dawesi has a spectacular aura about dawesi has a spectacular aura about

      0  

    Default

    set layout to 'fit' for the parent container of the grid view.
    Lead Trainer / Sencha Specialist
    Community And Learning Systems

    Lead Architect
    DigitalTickets.net

  4. #4
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Germany
    Posts
    56
    Vote Rating
    1
    Answers
    2
    DetBerlin is on a distinguished road

      0  

    Default

    Quote Originally Posted by dawesi View Post
    set layout to 'fit' for the parent container of the grid view.
    So my problem with the following Auto fit is... I have a panel in this parent container say I have two items. the grid and the Panel. When I use the Auto-fit feature now is the panel list.

  5. #5
    Touch Premium Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,099
    Vote Rating
    98
    Answers
    113
    Farish is a glorious beacon of light Farish is a glorious beacon of light Farish is a glorious beacon of light Farish is a glorious beacon of light Farish is a glorious beacon of light Farish is a glorious beacon of light

      0  

    Default

    for the container of the grid, use the following:

    Code:
    layout: {                            
                type: 'vbox', 
                align: 'stretch'    // allows stretching the grid (with flex:1) to occupy the whole height of this container
            }
    and then use flex:1 config for the grid. this will stretch the grid to the remaining space in the container panel.

  6. #6
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Germany
    Posts
    56
    Vote Rating
    1
    Answers
    2
    DetBerlin is on a distinguished road

      0  

    Default

    hi Farish,

    thanks for you answer.

    my problem is i have two controls of one container.

    better is I use two container in the window?

    sorry for my english....

Thread Participants: 2