Results 1 to 5 of 5

Thread: LIveSearchGrid not positioning on result

  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    5
    Vote Rating
    0
      0  

    Default LIveSearchGrid not positioning on result

    Live search not positioning on results, but instead at the beginning of the grid, although matches are found. It positions correctly on matched result only if just one character is entered in search box. With version 4.0.7 everything works fine.

  2. #2
    Sencha - Sr Software Engineer mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    39,553
    Vote Rating
    1272
      0  

    Default

    I typed 'merck' and it moved down to the correct row for me using Chrome and 4.2.0 beta
    Mitchell Simoens @LikelyMitch
    Sencha Inc, Senior Software Engineer
    ________________
    Learn BBCode and use it! Checkout the CODE tag!

    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS and Sencha Touch
    https://github.com/mitchellsimoens

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    5
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Try typing merc and after a second or two and k at the and. It will show you there is 1 match but get you to the beggining of the grid. I am using chrome and 4.1.3.

  4. #4
    Sencha - Sr Software Engineer mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    39,553
    Vote Rating
    1272
      0  

    Default

    Quote Originally Posted by jegor View Post
    I am using chrome and 4.1.3.
    You do realize this is the 4.2.0 forum and not the regular Q&A forum right? My test was on 4.2.0 beta.
    Mitchell Simoens @LikelyMitch
    Sencha Inc, Senior Software Engineer
    ________________
    Learn BBCode and use it! Checkout the CODE tag!

    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS and Sencha Touch
    https://github.com/mitchellsimoens

  5. #5
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    5
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    I am very sorry to have vasted your time. I post the same thread in Ext 4.1/Bugs forum.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •