Results 1 to 3 of 3

Thread: Menu from Markup

  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    160
    Vote Rating
    0
      0  

    Default Menu from Markup

    Hi,

    I noticed that you had mentioned implementing something like fromMarkup or readMarkup for the menu and some other widgets. Do you plan on implementing these features for the 1.0 release? If so, can we expect to see an alpha of those functions?

  2. #2
    Sencha User jack.slocum's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    New York, NY
    Posts
    6,956
    Vote Rating
    20
      0  

    Default

    It's on the road map, just low priority. With DomQuery it should be pretty easy.

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    160
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Awesome, thanks for the quick response.

Similar Threads

  1. Tree from markup example
    By SwellJoe in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 15 May 2008, 1:27 PM
  2. Create Toolbar and Menus from markup?
    By Saeven in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 5 Jun 2007, 4:29 AM
  3. Why doesn't autoSizeColumns ignore markup when calculating?
    By KRavEN in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 28 Mar 2007, 10:21 AM
  4. Grid without header and build from markup
    By 2000man in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 1 Mar 2007, 2:39 PM
  5. setting contentPanel titles in markup?
    By PurpleNurple in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 22 Feb 2007, 5:34 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •