Results 1 to 6 of 6

Thread: Can't seem to get my CSS resources to package with Android and IOS

  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    18
    Vote Rating
    2
      0  

    Default Can't seem to get my CSS resources to package with Android and IOS

    Under Resources->Library, I uncheck include CSS. Then I created a CSS Resource to include a custom resource I compiled with compass. This works great in Architect and when deployed on my local web server. However when I run the iOS simulator or compile an APK, the app doesn't recognize my custom CSS resource.

    Any ideas?

    Thanks!

  2. #2
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    18
    Vote Rating
    2
      1  

    Default

    I searched quite a bit and didn't find any information on compiling Android and iOS with custom css resources. I did figure out a work-around, but it wasn't exactly what I had in mind.

    I copied over the /resources/css/app.css with my custom one as a temporary hack.

  3. #3
    Sencha User Phil.Strong's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Olney, MD
    Posts
    1,953
    Vote Rating
    65
      0  

    Default

    BridgeSense are you using 'sencha app build production/native' and then packaging that?

    If so you'll want to make sure your css include has made it's way into the index.html (not app.html).
    Phil Strong
    @philstrong

  4. #4
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Singapore
    Posts
    46
    Vote Rating
    3
      0  

    Default

    Any update on this issue?

    I've check my index.html have the correct link to the custome css file.

  5. #5
    Sencha User Phil.Strong's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Olney, MD
    Posts
    1,953
    Vote Rating
    65
      0  

    Default

    you might have to manually add it to the app.json file. It's different per framework for Cmd, something I hear they are trying to sure up.
    Phil Strong
    @philstrong

  6. #6
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Singapore
    Posts
    46
    Vote Rating
    3
      0  

    Default

    Thanks. You are right. I have to manually add the css path in the app.json to make it work.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •