Results 1 to 6 of 6

Thread: Unable to insert the timegap pulgin.

  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    43
    Vote Rating
    1
      0  

    Default Unable to insert the timegap pulgin.

    Hi,
    I want to use timegap plugin in my application.
    But I am unable insert it in my appication.
    Can anyone provide simple example to this?

    Thanks in advance.

  2. #2
    Sencha User slemmon's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise, ID
    Posts
    6,165
    Answers
    505
    Vote Rating
    255
      0  

    Default

    I'm not familar with timegap.

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    43
    Vote Rating
    1
      0  

    Default

    Thanks for the replay.
    If you have any idea about how to build the screen attached. Give me an idea.
    Refer the attached screen.2013-05-30 10_20_38-Timegap plugin demo.png

  4. #4
    Sencha User slemmon's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise, ID
    Posts
    6,165
    Answers
    505
    Vote Rating
    255
      0  

    Default

    Are you working with a Bryntum product?

  5. #5
    Sencha User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    43
    Vote Rating
    1
      0  

    Default

    Yes I am working with Bryntum product.

  6. #6
    Sencha Premium User mankz's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    3,153
    Answers
    33
    Vote Rating
    203
      0  

    Default

    Welcome over to our forums: www.bryntum.com/forum

    Check this working sample for guidance too. http://www.bryntum.com/examples/sche...p/timegap.html

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •