Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: Any facebook-connect phonegap remote build sencha touch examples :) ?

  1. #1
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Israel
    Posts
    122

    Default Any facebook-connect phonegap remote build sencha touch examples :) ?

    I'm working on a project which needs to connect user to his fb account,
    I got links from Kurt001 ( thank you! ) for this example:
    https://github.com/bdunklau/infinite-beach-9173/tree/master/www

    B
    ut I'm looking for an example of someone who implemented it on sencha touch,
    Thank you in advanced !

  2. #2
    Sencha Premium User mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    40,450

    Default

    Shouldn't be hard to see how that git repo accomplished it and port it to your app.
    Mitchell Simoens @LikelyMitch
    Modus Create, Senior Fullstack Engineer
    ________________
    Modus Create is based on the model of an open source team. We’re a remote, global team of experts in our field. To find out more about the work we do, head over to our website.

    Check out my GitHub:
    https://github.com/mitchellsimoens

  3. #3
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Israel
    Posts
    122

    Default

    Done works very good

  4. #4
    Sencha User
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    11

    Default

    Can you provide some of your code as example? I don't think it is that simple!

  5. #5
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Israel
    Posts
    122

    Default

    Hey, are you stuck at some point? where you stand at? let me know and I will be happy to help after using this for a few months now..

  6. #6
    Sencha User
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    58

    Default

    Hi Sagoig, I used Sencha Architect (touch) and I need to implement the facebook login. I think to use phonegap acebook plugin but I can not understand how to use it. Can you help me please?
    I know how instal it and after how to configure config.xml....but after? wich is the code to insert in sencha?

    thank you
    Carlo

  7. #7
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Israel
    Posts
    122

    Default

    Hey Carlo, have you successfully compiled using phonegap already? (I use phonegap build online, it's very nice and fast)

  8. #8
    Sencha User
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    58

    Default

    No for this plugin...but I have used yet an other plugin (camera) and function perfectly.
    Now I would to use also the facebook plugin but i don't know after the code to insert in sencha....Do you have an example? Have you used a code to do a login in Facebook?

    Carlo

  9. #9

    Default

    Hi Carlo, I wrote a blog post about using the Facebook Connect plugin with Sencha Touch, maybe it will help you:

    http://www.joshmorony.com/posting-to...avascript-sdk/

    My eBook also goes much more in depth into Facebook integration.

  10. #10
    Sencha User
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    58

    Default

    I Josh, Thank for your help. I Install the cordova plugin and after I insert your example code:

    but I received this error:
    FB is not defined

    I tried to use before your code to use:
    Code:
    window.fbAsyncInit = function()
    {
        console.log('Ref: '+1);
        FB.getLoginStatus(function(response) {
     
            if (response.authResponse) {
     
                FB.ui({
                    method: 'feed',
                    link: 'http://runtap.com',
                    caption: 'RunTap'
                }, function(response){});
     
            }
            else {
     
                FB.login(function(response) {
                    if (response.authResponse) {
                        FB.ui({
                            method: 'feed',
                            link: 'http://runtap.com',
                            caption: 'RunTap'
                        }, function(response){});
                    }
                }, {scope: 'basic_info'});
     
            }
        },true);
    
    };
    the fbAsyncInit....but with this I don't see the console log and so I think that the code don't go with the fbAsyncInit...

    Do you know why?
    thank you

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •