Results 1 to 2 of 2

Thread: Only Splash screen (Blue Loading Screen) appears while deploying in Android

  1. #1
    Sencha User prabhat2486's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    39

    Default Only Splash screen (Blue Loading Screen) appears while deploying in Android

    Hi,

    I need you help in resolving this issue in sencha touch 2.3.1. I have just started learning Sencha touch.

    I have developed a small application generated through Sencha command and trying to deploy in Android emulator as well as device. On both, only loading i.e. blue splash screen only appears and nothing happens however on browser it runs well.

    I am using following command to package it:

    sencha app package run packager.json

    I am attaching packager.json (as appjson.txt) , app.js (as app.tx) and app.json (as appjson.txt) if I a missing something. Just renamed the extension in attachment for attaching here.

    Thanks in advance.

    Prabhat Kumar
    Attached Files Attached Files
    Prabhat Kumar

  2. #2
    Sencha User prabhat2486's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    39

    Default

    Hi Everyone,

    This problem is solved. I used below command:

    sencha app build native

    and then installed the build apk file. i don't know why package command was not working.

    Thanks for your concern on this post.

    Prabhat Kumar
    Prabhat Kumar

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •