Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Docs not working?

  1. #1
    Sencha Premium User zmagyar's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Budapest
    Posts
    94

    Default Docs not working?

    I couldn't find better place to post this. It looks like the sencha docs are not working in chrome. Every time we try to access the site from chrome it returns the following:

    Code:
    
    [/COLOR]
    
    
    
    
    • [COLOR=red !important]Uncaught Ext.JSON.decode(): You're trying to decode an invalid JSON String: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN"><html><head><title>503 Service Temporarily Unavailable</title></head><body><h1>Service Temporarily Unavailable</h1><p>The server is temporarily unable to service yourrequest due to maintenance downtime or capacityproblems. Please try again later.</p><hr><address>Apache/2.2.14 (Ubuntu) Server at projects.sencha.com Port 80</address></body></html>
    [/COLOR]
    We have tried from various OS with chrome and of course emptied the cache. Any clues?

  2. #2
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    California
    Posts
    11,985

    Default

    Thanks for the report! We're looking into the issue right now. I'll update this thread when I have more information for you.

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    California
    Posts
    11,985

    Default

    I filed an issue report and spoke with an admin. Looks like it is related to the long-term doc comments issue, for which we are working on a long-term (stable) solution.

    The doc pages seem to be working for me, apart from the comments/login, and hopefully for you as well.

  4. #4
    Sencha Premium User zmagyar's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Budapest
    Posts
    94

    Default

    Negative. They are not working at all from chrome on OSX. Just the spinning gears there and the above mentioned error on the console.

  5. #5
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    California
    Posts
    11,985

    Default

    I am using Chrome 32.0.1700.107 in OSX and it's loads just fine for me. In which version of Chrome is happening for you?

  6. #6
    Sencha Premium User zmagyar's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Budapest
    Posts
    94

    Default

    Same here, i.e. Version 32.0.1700.107

    Just to be sure it's clear what's happening here I have attached a screenshot. We have tried on windows as well with the same result from chrome. Other browsers seem to be.

    Touch_-_Sencha_Docs.jpg

  7. #7
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    California
    Posts
    11,985

    Default

    How strange. In which version of OSX does this happen for you?

  8. #8
    Sencha Premium User zmagyar's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Budapest
    Posts
    94

    Default

    It is OS X 10.9.1 (13B42) here. But my colleagues have experienced the same on windows as well.

  9. #9
    Sencha User p5hema2's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Jena Germany
    Posts
    20

    Default

    I have the same issue as well online in Chrome since version 32.xxxx.xx on Windows 8.
    Attached Images Attached Images

  10. #10
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    California
    Posts
    11,985

    Default

    We're still looking at getting the error resolved, but for those who are not able to access the docs at all, this seems to be related to a web security setting. You might try running with --disable-web-security.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •