Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Project Will Not Upgrade

    Looks like we can't reproduce the issue or there's a problem in the test case provided.
  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Buckingham, UK
    Posts
    48

    Default Project Will Not Upgrade

    I have just upgraded to SA 3.1 new patch 1903

    It just hangs when upgrading my project

    I am sunning OSX Mavericks 10.8

    HELP - I am completed grounded here

  2. #2
    Sencha User
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Buckingham, UK
    Posts
    48

    Default

    OK - it FINALLY upgraded - maybe I didn't expect it to take around 10 mins and there was no indication of any activity

  3. #3
    Sencha User aconran's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9,488

    Default

    That is unusually long! Would you mind sharing your project with us so that we can take a look at it to see if there is anything in particular that's making it take that long?

    You can share it privately with us at architect.feedback at sencha.com and send a link to this thread.
    Aaron Conran
    @aconran

  4. #4
    Sencha User
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Buckingham, UK
    Posts
    48

    Default

    Will do. This was on 3rd attempt. Sorry - could you be clearer on how to share - is that an email address?

  5. #5
    Sencha User aconran's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9,488

    Default

    Yes, it's an email address. Convert the at to @.

    I just do that so that we don't get spammed.

    You can zip up the entire directory pre-upgrade and send it to us at the above email. If it is too large for an attachment you can put it on some web accessible server.
    Aaron Conran
    @aconran

  6. #6
    Sencha User
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Buckingham, UK
    Posts
    48

    Default

    Box share sent

  7. #7
    Sencha User aconran's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9,488

    Default

    Thanks
    Aaron Conran
    @aconran

  8. #8
    Sencha User aconran's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9,488

    Default

    Were you just upgrading Cmd? Opening the project and upgrading Cmd from the state the zip was in was ~30 seconds on my machine.

    Or should I be upgrading from a different SHA1 hash in git?
    Aaron Conran
    @aconran

  9. #9
    Sencha User
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Buckingham, UK
    Posts
    48

    Default

    All I was aware of doing was following the upgrade dialog when I opened SA and then when I opened my project it offered to upgrade it .....

  10. #10
    Sencha User aconran's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9,488

    Default

    Will keep a lookout, ran very quickly on my OS X 10.9.4 machine.
    Aaron Conran
    @aconran

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •