Results 1 to 8 of 8

Thread: Sencha Architect 3.1.0.1934 stops working.

  1. #1
    Sencha Premium User
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    7

    Default Sencha Architect 3.1.0.1934 stops working.

    After making a few builds (test or production - doesn't matter, SA stops working.
    Sometimes it is after 5 builds, sometimes after 10 or more builds.
    I have to kill all sencha processes to restert the application.
    Screenshot attached.
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Moscow, Russia.
    Posts
    243

    Default

    Can confirm the same problem on OS X. The most probability that it will hang is when I press command-s just before start building.
    upd. It hangs more often at the "save" point.

  3. #3
    Sencha User Phil.Strong's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Olney, MD
    Posts
    1,953

    Default

    In one case killing the internal webserver got rid of the crash. Can you try that and report back?

    http://cl.ly/image/0g183U2f1o2j
    Phil Strong
    @philstrong

  4. #4
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Moscow, Russia.
    Posts
    243

    Default

    It wasn't on in my SA.

  5. #5
    Sencha Premium User
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    7

    Default Webserwer 1841 is OFF

    I don't use internal webserwer (localhost:1841) because I'm using my own localserver (Apache).
    So the server is not a problem.

    To be precise : these "hangs problems" occur in random situations. Not only during "building", "publishing" or "saving". It happens often during code editing, forms previewing etc. But for sure they occur after a few builds. Not at the start.

  6. #6
    Sencha Premium Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Guatemala, Central America
    Posts
    1,560

    Default

    I have the same problem on Win XP SP3.

    BTW it doesn't occurs often and haven't found a pattern.

    Regards.
    UI: Sencha Architect / ExtJS 4 - 6
    Server side: JEE / EJB 3.x / CDI / JPA 2.x/ JAX-RS / JasperReports
    Application Server: WildFly / Weblogic
    Databases: Oracle
    / MySQL / DB2 / Firebird

    If you like my answer please vote!

  7. #7
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    13

    Default Hangs all the time

    I downloaded and install latest version of SA v.3.1.0 build: 1934
    Then opened the project, which seems to load correctly. But after almost a minute it will hang, showing a grey screen like first post.
    Any help?

  8. #8
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    16

    Default Same problem here

    Hangs randomly on save, using Windows 7 and Architect 3.1.0.1943

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •