Results 1 to 7 of 7

Thread: IE8 Grid, horizontal scroll bar wrong position when coming back from another tab

    Success! Looks like we've fixed this one. According to our records the fix was applied for EXTJS-16233 in 5.1.1.451.
  1. #1
    Sencha Premium User SebTardif's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cambridge, MA
    Posts
    1,294

    Default IE8 Grid, horizontal scroll bar wrong position when coming back from another tab

    Fiddle: https://fiddle.sencha.com/#fiddle/es2

    Steps:
    1. Open left/west panel
    2. Scroll down the grid of tab [Substation Power Monitor]
    3. Switch to tab [Custom Title]
    4. Switch back to tab [Substation Power Monitor]
    What's wrong:
    The vertical scrollbar is at the wrong position and not data shows up.

  2. #2
    Sencha Premium User SebTardif's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cambridge, MA
    Posts
    1,294

    Default

    I can also reproduce with 5.1.0 release on IE9.

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    California
    Posts
    11,985

    Default

    Thanks for the report! I have opened a bug in our bug tracker.

  4. #4
    Sencha Premium User SebTardif's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cambridge, MA
    Posts
    1,294

    Default

    The grid also shows empty and you can reproduce with official Sencha Example like described here: http://www.sencha.com/forum/showthre...om-another-tab!

  5. #5
    Sencha Premium User SebTardif's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cambridge, MA
    Posts
    1,294

    Default

    This is fixed in nightly build starting with 5.1.1.311.

  6. #6
    Sencha Premium User SebTardif's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cambridge, MA
    Posts
    1,294

    Default

    This is NOT fixed anymore. I can reproduce in production with latest Chrome version with my app and same Fiddle above with latest nightly build.Should I start another thread?

  7. #7
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    California
    Posts
    11,985

    Default

    I just tested with Windows 7, using IE9, Chrome 41 and Chrome 42, but I've not been able to recreate the issue anymore. Any suggestions for reproducing?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •