Results 1 to 4 of 4

Thread: Forum bug: CODE button doesn't work in quick reply window

  1. #1
    Sencha - Community Support Team mankz's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    3,015
    Vote Rating
    182
      0  

    Default Forum bug: CODE button doesn't work in quick reply window

    Could someone please look into this. Bit of a pain since all we do is post code snippets.

    Mitch?

  2. #2
    Sencha - Support Team
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    California
    Posts
    9,493
    Vote Rating
    256
      0  

    Default

    Thanks for letting us know. It's a known issue (FORUMS-9) so Mitch is aware it. I believe a few buttons have been disabled until some conflicts can be worked out.


    Join me at SenchaCon 2016!

  3. #3
    Sencha User aw1zard2's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    589
    Vote Rating
    32
      0  

    Default

    I noticed the quick reply to private messages is clearing out my new lines and some spaces also.

    Is it the same component?


  4. #4
    Sencha - Support Team
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    California
    Posts
    9,493
    Vote Rating
    256
      0  

    Default

    Not sure. I added a note to that ticket to make sure the private message interface gets a look as well.


    Join me at SenchaCon 2016!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •